Phone orders: 0769.711.774 

 Monday - Friday: 10:00 - 19:00

Contact rapid WhatsApp

Joc Romanesc - Jocul Afacerilor

(No reviews yet) Write a Review

Options

110,00Lei
Or

Info

SKU:JPT-26947338 ,Condition:

Info

SKU:
JPT-26947338
Condition:
New
Minimum Purchase:
1 unit

Description

Ai visat vreodată să deții un județ întreg ori, poate, să deții proprietăți în toată țara? Dar cum ar fi să ai propriul tău castel?

Antrenează-te pentru a deveni un antreprenor de succes și pune-ți toate ideile de business în aplicare. Învață să tranzacționezi și să negociezi, exersează și dezvoltă-ți abilitățile antreprenoriale.

Descoperă un joc de strategie fascinant, care te poartă prin tot felul de situații de risc cu care se confruntă antreprenorii în viața reală, situații ce îți solicită concentrarea și logica, pentru a lua cele mai bune decizii. Jocul Afacerilor este acel joc complex ce are puterea să te captiveze ore întregi, pentru că situațiile sunt asemănătoare multor întâmplări din viața de zi cu zi.

Vrei să devii un maestru al tranzacțiilor? Cumpără cât mai multe județe și creează o situație de monopol pentru a câștiga! Investește în regiuni propice, încheie afaceri avantajoase, dezvoltă-ți proprietățile și bucură-te de bogăție! Proprietarii pricepuți investesc și câștigă!

Știai că Jocul Afacerilor…

Este un joc strategic, ce te ajută să înțelegi noțiuni elementare de tranzacționare și investiții imobiliare, într-o manieră amuzantă, împreună cu prietenii ori familia.

Este un exercițiu perfect de concentrare, atenție și anticipare, în încercarea de a dobândi cât mai multe proprietăți. 

Te ajută să nu mai acționezi din impuls și să iei decizii doar după ce analizezi mai bine situația.

Dezvoltă și susține spiritul de competiție, fiecare fiind responsabil pentru propriile rezultate.

Este super distractiv și va declanșa, cu siguranță, hohote de râs.

De ce să alegi Jocul Afacerilor

Jocul Afacerilor este un joc strategic captivant, ce asigură un grad ridicat de distracție, dar are și scop educativ în privința noțiunilor de bază ale tranzacțiilor imobiliare.

Un joc incitant, potrivit pentru întâlnirile cu prietenii, dar și pentru a le face cunoștință copiilor mai mari cu lumea antreprenoriatului, cu riscul și speculațiile, dar și cu câștigurile substanțiale ce te conduc către bogăție. În plus, vor învăța despre decizii asumate, raționale, dar și despre consecințele acțiunilor impulsive.   

Tabla de joc este realizată din carton gros, foarte rezistent în timp, pentru multe ore de distracție neîntreruptă, cu o paletă cromatică atractivă și ilustrații realizate cu foarte multă atenție la detalii. 

Intră în joc și testează-ți abilitățile antreprenoriale! Cumpără, vinde și încheie cele mai avantajoase tranzacții, iar la final numără banii câștigati, vezi cât de bine te-ai descurcat și savurează victoria alături de prieteni.

Vârstă recomandată: 7+

Jucători: 2 - 6 jucători

Cutia conține: o tablă de joc, 42 cărți de joc cu proprietăți, 68 cărți de joc șansă, 180 jetoane de joc cu facilități, 250 bancnote de joc, 6 pioni, 1 zar, regulament de joc.   

Joc nerecomandat copiilor sub 3 ani.