Politica de confidentialitate a magazinului online JucariiPentruTine.com.
  Jucarii » Politica de confidentialitate Contul Meu  |  Cosul de cumparaturi  |  Plateste   
Categorii
Ce este nou? mai departe
Jucarie Fidget Spinner metal cu 6 capete
Jucarie Fidget Spinner metal cu 6 capete
55.00Ron

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Magazinul on-line JucariiPentruTine.com, aflat in proprietatea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L., societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in Str. Caporal Patru, nr. 42

magazin PITESTI , Complex Comercial Fortuna , et 1, tronson 2, Pitesti, cod postal 110254, jud. Arges, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.

SC DANIPET STAR TRADE SRL J03/458/2001

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. J3/1526/2016, C.U.I.

CUI SC DANIPET STAR TRADE SRL 14138721

CUI S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. 36515768, telefon 0769711774, e-mail office@jucariipentrutine.com.

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele cu caracter personal ale clientilor catre alti terti decat cei specificati in aceasta pagina si in termenii si conditiile de utilizare a acestui website si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost colectate. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui website, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Va multumim ca folositi serviciile noastre. Daca aveti intrebari referitoare la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa contactati serviciul nostru de relatii clienti, prin e-mail la office@jucariipentrutine.com

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L., inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 21263 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Pentru a putea comanda produse de pe website-ul JucariiPentruTine.com, dumneavoastra trebuie sa va creati un cont pe website-ul JucariiPentruTine.com (prin completarea formularului Creare cont nou) si sa furnizati urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, sexul, data nasterii, adresa, cod postal, adresa de e-mail, telefon, fax (optional). Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea finalizarii comenzilor.

Prin furnizarea de catre dumneavoastra a urmatoarelor date cu caracter personal: e-mail, nume si prenume, sex, data nasterii, adresa, cod postal, telefon, fax (optional) dumneavoastra, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001, declarati ca va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc, respectiv explicit, liber exprimat si informat, ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Toti cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, nume si prenume, sex, data nasterii, adresa, cod postal, telefon, fax (optional) au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal (e-mail, nume si prenume, sex, data nasterii, adresa, cod postal, telefon, fax) de catre

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. sunt:

* Comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv confirmarea comenzii, expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor, inregistrarea facturilor si platilor in contabilitate si lamurirea oricaror aspecte legate de comanda, expediere si plata.

* Transmiterea prin e-mail de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail cu privire la activitatea desfasurata de

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L., cu privire la produsele pe care societatea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L., in cazul in care ati bifat casuta "Newsletter" (daca v-ati creat cont pe website-ul JucariiPentruTine.com), fara alte obligatii sau plati din partea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. fata de persoana dumneavoastra;

In cazul in care aveti creat cont pe website-ul JucariiPentruTine.com,

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin completarea formularului Creare cont nou pe perioada existentei contului dumneavoastra.

Datele cu caracter personal privind nume si prenume, adresa, cod postal, telefon, fax, furnizate pentru efectuarea comenzii (cumpararea de produse de pe website-ul JucariiPentruTine.com) vor fi prelucrate de catre

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. pe perioada prevazuta de lege pentru pastrarea inregistrarilor contabile privind comenzile si platile efectuate de dumneavoastra ce au ca obiect produsele comandate de dumneavoastra de pe website-ul JucariiPentruTine.com.

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt destinate utilizarii de catre

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor comandate de dumneavoastra, a eventualilor imputerniciti ai

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, a eventualilor dobanditori ai website-ului JucariiPentruTine.com (prin vanzare-cumparare sau alte forme de dobandire a website-ului), si pentru care se considera ca am primit acceptul dumneavoastra prin efectuarea comenzii.

Prin bifarea casutei "Newsletter" din formularul pentru crearea contului pe website-ul JucariiPentruTine.com, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. cu privire la activitatea desfasurata de

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L., cu privire la produsele pe care societatea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L..

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. nu va bifa casuta "Newsletter".

In cazul in care persoana abonata la newsletter, la un moment dat, nu mai doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L., cu privire la produsele pe care societatea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L., persoana abonata va trebui sa ne anunte despre acest lucru, prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datata si semnata, adresata societatii

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. si transmisa la adresa sediului nostru Str. Caporal Patru, nr. 42

magazin PITESTI , Complex Comercial Fortuna , et 1, tronson 2, Pitesti, cod postal 110254, jud. Arges, Romania, sau direct din newsletter, prin optiunea de dezabonare mentionata in disclaimer-ul de la finalul mesajului primit de la

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. privind newsletter.

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei.

Dreptul de acces la date - are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Persoana vizata poate solicita informatii, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului privind mijloacele de comunicare.

Dreptul de interventie asupra datelor - are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Operatorul este obligat sa comunice masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului privind mijloacele de comunicare.

Dreptul de opozitie - are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In vederea exercitarii acestor drepturi, persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului privind mijloacele de comunicare.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la lit. a).

Dreptul de a se adresa justitiei - Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost incalcate. Orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul. Cererea de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. din Str. Caporal Patru, nr. 42

magazin PITESTI , Complex Comercial Fortuna , et 1, tronson 2, Pitesti, cod postal 110254, jud. Arges, Romania.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Continua
Cautare rapida
 

Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Cosul de cumparaturi mai departe
... este gol
Stiri
Cum platesc?
Stimati clienti, la noi plata se face ramburs (cand ridicati coletul). Daca doriti sa faceti cuiva un cadou, va trimitem factura pe email , se plateste prin transfer bancar si noi trimitem apoi coletul la destinatar fara ca acesta sa mai plateasca nimic. Va rugam sa fiti responsabili in plasarea comenzilor si sa ridicati ceea ce comandati. Va stam la dispozitie cu mare placere pentru informatii la numerele 0769-711-774 sau 0770-130-131
Cu drag , echipa www.JucariiPentruTine.com
Recenzii
Stimati clienti,
Va rugam scrieti recenzii privitoare la produsele pe care le achizitionati de pe site-ul nostru si/sau despre relatia cu noi! Acest lucru ii ajuta si pe eventualii viitori clienti si ne ajuta si pe noi sa ne imbunatatim. Va multumim !
Cu drag, echipa JucariiPentruTine !
Verificati stocurile
Stimati clienti, din cauza faptului ca produsele noastre se vand si in magazin este posibil ca stocul sa nu fie actualizat. Pentru a sti cu certitudine daca produsele sunt pe stoc ne puteti contacta inainte de plasarea comenzii la nr. 0769711774. De regula, chiar daca produsul nu este pe stoc, dar este inca vizibil pe site, el poate fi adus la comanda. De asemenea va rugam sa accesati si pagina noastra de facebook deoarece acolo se posteaza imediat noile intrari

JucariiPentruTine Facebook

Verificati aici daca sunt kilometri suplimentari pana la dumneavoastra VEZI ACOPERIRE FAN

Va multumim pentru intelegere! Cu stima, echipa JucariiPentruTine!
Promotii mai departe
Eroi in pijamale de plus 23 cm
Eroi in pijamale de plus 23 cm
23.00Ron
16.00Ron
Recenzii mai departe
Macheta Mercedes benz sl500 Convertible roșu 1/36
Coletul a ajuns foarte repede, recomand cu incredere Jucarii ..
5 din 5 Stele!
Jucariipentrutine.com pe Facebook
Whatsapp: +40769711774
Cele mai noi jucarii la jucariipentrutine.com

Ghidul tau autentic de shopping.

Versiunea pentru MOBIL

Termeni si conditii - Livrare & Returnare - Politica de confidentialitate - Contact - Harta site - ANPC

Copyright © 2017 JucariiPentruTine.com
Operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 21263
Societatea comerciala

S.C. DANIPET STAR TRADE S.R.L.

S.C. JUCARII PENTRU TINE ONLINE S.R.L. este neplatitoare de TVA si in consecinta nu colecteaza TVA de la clientii sai.
Preturile afisate nu includ taxa de transport perceputa de serviciul de curierat rapid sau de Posta Romana.
Site gazduit de mxhost.ro