Phone orders: 0769.711.774 

 Monday - Friday: 10:00 - 19:00

Contact rapid WhatsApp

Jucarie Pistol cu apa electric cu acumulator

(No reviews yet) Write a Review

Options

40,00Lei
Or

Info

SKU:JPT-1612271015 ,Condition:

Info

SKU:
JPT-1612271015
Condition:
New
Minimum Purchase:
1 unit

Description

Jucarie Pistol cu apa electric cu acumulator

?【Cel mai puternic pistol cu apă electric】Dacă îți place o bătălie bună cu apă, pistolul cu apă electric este partenerul perfect pentru vara ta. Acesta poate trage un jet constant de H2O atâta timp cât apeși pe declanșator pentru a trage și apoi te poți bucura de dominația ta acvatică toată vara.

?【Capacitate mare și distanță lungă】Acest pistol cu apă are un rezervor mare de stocare a apei, care poate conține 58CC de apă. Ai putea avea elementul surpriză oricum, deoarece pistolul poate trage până la 22 de picioare pe tragere. Poate crea mai multă distracție în viața ta.

?Pistolul cu apă electric este fabricat din material ABS. Sigur și durabil. Testat pentru siguranța copiilor, designul confortabil protejează mâinile copilului tău. În plus, formatul său unic permite reumpleri mai ușoare cu mai puțină pierdere și mai puține șanse de scurgere.

?【Design rezistent la apă】Designul compartimentului rezistent la apă previne deteriorarea bateriei (etanșează bine la apă). Te rog să nu scufunzi pistolul cu apă electric în apă pentru a evita deteriorarea componentelor! (Timp de încărcare > 2 ore)

?【Cadou amuzant】Acest pistol cu apă electric este cadoul perfect pentru copii și adulți. Este potrivit pentru malul mării, plajă, piscină, grădină, petrecere și îți va aduce distracție nelimitată. Fii pregătit pentru rafale de apă super-rapide care explodează în jurul tău. Bătăliile cu pistoale cu apă nu vor mai fi la fel.