Optiuni

Calut negru pentru calarit cu rotile Maharadscha

Calut negru pentru calarit cu rotile Maharadscha

Calut negru pentru calarit cu rotile Maharadscha
1,299.00Ron
(Small)

Animal-Riding Cal "Maharadscha" este un dispozitiv de mișcare sãnãtoasã, care oferã multã distracție și bucurie pentru copii. Acesta este echipat cu un corp moale de pluș și un sistem inovator de conducere cu ghidare, mânere, suporturi pentru picioare și roți din material plastic. Animalele sunt disponibile în 3 dimensiuni (mici, medii, mari).


ATENTIE !!! Pentru produsele Animal Riding plata se face în avans integral. Dumneavoastră veți primi pe e-mail factura proforma și după achitarea acesteia comanda se expediaza direct la adresa specificata de dumneavoastra. Nu exista niciun alt cost suplimentar. Timp livrare dupa confirmarea plății 7-14zile lucratoare.

Mãrimea potrivitã pentru copilul dumneavoastrã: Mic: Pentru copii intre 3-5 ani. Saddle inaltime 49 cm, Greutate min. 15 kg, max. 40 kg, Dimensiuni: (lungime/latime/inaltime: 70 x 27 x 67 cm)

Mediu:
pret 1530 RON cu toate taxele inclusiv transport
Pentru copii intre 5-8 ani. Saddle inaltime 67 cm, Greutate min. 25 kg, max. 65 kg, Dimensiuni: (lungime/latime/inaltime: 90 x 32 x 93 cm) - recommended for body length of 1 m or more.

Mare:Pret 1930 Ron cu toate taxele inclusiv transport Pentru copii de la 8 ani. Saddle inaltime 77 cm, Greutate min. 30 kg, max. 80 kg, Dimensiuni: (lungime/latime/inaltime: 100 x 35 x 104 cm)
copilul poate merge în interior sau în aer liber, de a face o mișcare naturalã de echitatie - un, dispozitiv de mobilitate pur mecanic prietenoase cu mediul, fãrã baterii, benzinã sau poluare - și complet silențioasã. ** produsul este adus la comanda in aproximativ o saptamana din Germania. Nu se mai percepe nicio taxa suplimentara. Animale de calarit oferã nu numai un exercitiu distractiv, dar, de asemenea, un exercițiu sãnãtos promoveazã dezvoltarea fizicã și motorie a copiilor. Similar cu echipamente de fitness, muschii taliei, brațele, picioarele și abdomenul obține stimulat și mușchii spatelui întãrit. Animalele au un cadru din otel inoxidabil robust. Materialele folosite sunt de înaltã calitate și rezistent la murdãrie și de ploaie.
Vã rugãm sã rețineți: Nu este potrivit pentru copii sub 36 de luni. Nu pentru a fi utilizate în trafic stradã. Echitatie în timpul furtunii nu este permisã. Utilizați numai pe suprafețe netede și drumuri sub supravegherea unui adult. Utilizarea animalelor este pe riscul propriu - ZOO-RIDING AG nu este în mod special rãspunzãtor pentru daune cauzate de manevrarea necorespunzãtoare sau de accidente care apar ca urmare a nerespectãrii regulilor și reglementãrilor.

Pentru mai multe informatii vizitati filmuletul de prezentare a produsului.Pagina
Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru in data de joi 02 iunie, 2016.